Agenda 2014
Aan tafel bij Lambert

10 tot en met 21 december 

 

 

Voor de allerlaatste keer worden de deuren van Museum Lambert van Meerten voor u geopend, dit maal in een wel heel bijzondere setting.

Aan tafel bij Lambert  is een unieke manier om het prachtige Museum Lambert van Meerten te beleven en te ontdekken. U bent te gast in Huis Oud-Holland en tijdens een culinair diner, speciaal aangepast op de Gouden Eeuw, maakt u kennis met het leven van Lambert van Meerten. 

Van Meerten vertelt zijn verhaal en deelt zijn passie voor kunst met vrienden Adolf Le Compte, Jan schouten, zijn inwonende zus Dina en zijn bediende. U gaat op reis naar 1893. In de 3 intieme kamers zullen ronde tafels staan waar u met meerdere mensen aan zult dineren. U bent van harte welkom als kleine of grote groep, met zijn twee├źn of natuurlijk alleen. U kunt direct online reserveren en eventueel speciale verzoeken doorgeven. Onze chefs bereiden de gerechten ter plaatste. Wij bieden vegetarische, glutenvrij of lactosevrije opties, u kunt dit tijdens het boeken aangeven. Van 10 tot en met 21 december kunt u deelnemen aan dit spectaculaire, unieke evenement.

Voor meer informatie en om te reserveren kunt u terecht op www.aantafelbijlambert.comWinter Wonder Wandeling Delft


11 december
De Winter Wonder Wandeling 2014: Viergangendiner in 4 verschillende musea, op 1 avond, inclusief drankjes en historische wandeling. Op donderdag 11 december is het weer zover!


Bekijk hier de film van de Winter Wonder Wandeling van afgelopen jaar: Film Winter Wonder Wandeling 2013   


De Winter Wonder Wandeling van 2013 was weer een groot succes met zeer tevreden gasten en het personeel dat verkleed zorgde dat niemand met honger of dorst weg ging.  Het vervoer tussen de locaties in paardenkoetsen, met bootjes of onder begeleiding van een brassband door de straten en grachten van Delft was een waar spektakel.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de Winter Wonder Wandeling 2015? Stuur dan een mail met uw naam naar info@ontdekculinairnederlam

Voor meer informatie klik hier


Bekijk in het menu hiernaast al onze andere bijzondere evenementen en acties die nog komen in het najaar!


Met vriendelijke groet,

Ed en Miranda Hoogendijk