Agenda 2014

 Restaurant Le Mariage & The Bounge presenteren de agenda. 

_

                                RESTAURANT LE MARIAGE

                      PRESENTEERT U  DE GROENE KAART                   

Vanaf Nu werken wij ook met een nieuwe GROENE KAART, naast onze reguliere menukaart als duurzaam alternatief op onze  menukaart. Deze kaart is compleet groen, dus biologische en duurzame producten, vrij van geraffineerde suikers,  glutenvrij, vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen,  vrij van conserveermiddelen en volledig vegetarisch.


Klik  hier  voor meer informatie


BISTRO DE PIJPENLA EN RESTAURANT LE MARIAGE PRESENTEERT DE GROENE KAART


                Vanaf april werken wij met een nieuwe groene kaart, als duurzaam alternatief op onze  menukaart. Deze kaart is compleet groen, dus biologische en duurzame producten, vrij van geraffineerde suikers,  glutenvrij, vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen,  vrij van conserveermiddelen en volledig vegetarisch.


Klik hier voor meer informatie


25 juli t/m 3 augustus
DELFT CHAMBER MUSIC FESTIVAL IK ZIE, IK ZIE...


Het Delft Chamber Music Festival is sinds zijn oprichting in 1997 uitgegroeid tot een kamermuziekfestival van wereldformaat. Ieder jaar komen in de zomer op uitnodiging van artistiek leider Liza Ferschtman topmusici in de klassieke muziek uit alle hoeken van wereld tien dagen lang naar Delft om met elkaar bijzondere en unieke programma’s uit te voeren in en rondom de indrukwekkende Van der Mandele-zaal in Museum Het Prinsenhof. 
Voor meer informatie kijk 


Tijdens het Delft Chamber Music Festival kunt u genieten van de culinaire hoogstandjes van MMTaste op het speciaal voor het Delft Chamber Music Festival ingerichte horecaplein. MMTaste serveert daar een uitgebreid lunch- of dinerbuffet (€ 16,- per persoon). Ook kunt u een uitgebreid 3-gangendiner bestellen (à € 25,-).


U kunt uw buffet of diner reserveren door te mailen naar ontdekculinairnederland@gmail.com.


Na ieder concert is de bar open en kunt u nog napraten over het concert. De musici zullen ook in de festivalbar te vinden zijn na het concert.

28 en 29 juliDELFT SERVEERT


Na het succes van de eerste editie is Delft Serveert dit jaar weer terug. Op maandag 28 en dinsdag 29 juli wordt het terrein naast de Oude Kerk (voor Museum het Prinsenhof) omgetoverd tot een paradijs voor culinaire fijnproevers.


Verschillende Delftse horecagelegenheden zorgen voor een culinaire ervaring op deze dagen. Een lekker wijntje, fijne hapjes en hele gerechten worden voor de bezoekers bereid en geserveerd.

Voor meer informatie en tickets bezoek de website van Delft Serveert.                        


5 augustus
UIT ETEN MET INA ZOMERBARBECUE


Op dinsdag 5 augustus zal de zomerbarbecue van Uit eten met Ina plaatsvinden. Heerlijk, culinair genieten op een bijzondere locatie. De barbecue zal dit jaar gehouden worden op het binnenterrein van De Paardenmarkt te Delft, de binnenplaats van de Artillerie opslag. Dit is de laatste keer dat zo een evenement hier georganiseerd gaat worden. Hierdoor is het extra speciaal dat de zomerbarbecue nog voor een laatste keer op deze prachtige locatie plaatsvindt.


Reserveer snel uw laatste plaatsen voor de zomerbarbecue want de reserveringen stromen binnen en er zijn al meer dan 75% van de plaatsen gereserveerd. Reserveren kan door een e-mail te sturen naargrootemens@ziggo.nl.


De zomerbarbecue zal dit jaar verzorgd worden door Bistro de Pijpenla en Restaurant Le Mariage.


                        


Met vriendelijke groet,

Ed en Miranda Hoogendijk