Agenda 2014

Opening van het wildseizoen!


Woensdag 15 oktober  


Het Nederlandse (Culinaire) Wildseizoen is weer van start gegaan!De komende maanden kunt u weer volop genieten van heerlijke wildspecialiteiten bij Bistro de Pijpenla, Restaurant Le Mariage & The Bounge.Hoewel feitelijk het hele jaar door wild kan worden gegeten, spreken we in Nederland toch van een wildseizoen, welke duurt tot eind december. In die periode wordt vooral haas, fazant, hert, eend, konijn, parelhoen en wildzwijn gegeten.Deze gerechten hebben wij ook weer bij de dagelijks wisselende dagspecialiteiten. 

Uiteraard met de daarbij passende garnituren zoals zuurkool, spruitjes en rode kool. Ook serveren wij daarbij weer heerlijke Wild wijnen.Verras uw vrienden of familie en pak eens uit met een heerlijk wildmenu!

U bent natuurlijk weer van harte welkom!
Win een geheel verzorgd diner in het topje van de Nieuwe Kerk!


 

Wij koken nu ook op hoog niveau! Upload je mooiste foto van de Nieuwe Kerk en win een culinair arrangement geheel verzorgd door Restaurant Le Mariage in het topje van de kerk!

Meer over de actie is te vinden op de Facebook pagina van de Nieuwe Kerk en  hier is de prachtige film van de Nieuwe Kerk te bewonderen.

Bekijk deze prachtige film, doe mee en win een culinair driegangendiner op hoog niveau in het topje van de Nieuwe Kerk!

De gelukkige winnaar is inmiddels bekend, aanstaande maandag gaat dit fantastische spektakel plaatsvinden!
Bekijk in het menu hiernaast al onze andere bijzondere evenementen en acties die nog komen in het najaar!


Met vriendelijke groet,

Ed en Miranda Hoogendijk