NIEUWE MENUKAART

Hierbij presenteren wij u de nieuwe Mariage menukaart. Nieuwe smaken, nieuwe gerechten maar volgens hetzelfde Mariage concept. Dat wordt weer culinair genieten. Wij zien u graag snel in ons restaurant om de nieuwe gerechten te komen proeven.



"Piece Menu"                                                                  

U maakt een keuze uit twee gerechten van onze kaart  die in een keer als duogerecht geserveerd worden.

euro 19,50

 

"Bounge Menu"                                                               

U maakt een keuze uit vier gerechten van onze kaart die in twee keer (zoals een voor- en hoofdgerecht) geserveerd worden.

euro 29,50

 

"Mariage Menu"                                                              

U maakt een keuze uit zes gerechten van onze kaart die in drie keer (zoals een voor- , hoofd- en nagerecht) geserveerd worden.

euro 39,50

 

Voor meer uitleg over dit concept kunt u hier kijken.

 

 

 

 

Voorgerechten
 

In rode bieten gemarineerde kabeljauwfilet met een wasabi-mayonaise en kapperappeltjes

 ***

Rolletjes “Pull” runder rib-eye met een kletskopje van sesam en sojavinaigrette

 ***

Bonbon van gerookte Schotse zalm en verse krab met een crème van avocado's

 ***

Carpaccio "de Pijpenla", flinterdun gesneden  ossenhaas met bijpassend garnituur

 ***

Dun gesneden Limburgse grottenham met een chutney van  mango, hazelnoot-crunch en Hollandse kloosterkaas

 ***

Huisgemaakte loempia van bospaddenstoelen met een pesto van rucola (V)

 ***

Bisque van langoustines afgemaakt met een scheutje cognac

***

 

Hoofdgerechten

 

Chinees waterdeeg gevuld met knapperige groenten en gegratineerd met romige brie(V)

 ***

Bresse kipfilet gevuld met verse tuinkruiden geserveerd met jus van Madeira wijn

 ***

Gebakken tijgergarnalen met zeezout in pikante kruiden en knoflook gemarineerd

 ***

Filet mignon van het Hollandse rund met een saus van gekarameliseerde sjalotjes

 ***

Rouleaux van zeetongfilet gevuld met kreeft en een saus van bosuitjes en Pernod

 ***

Krokant gebakken kalfssucade met een saus van morieljes

 ***

Gegrilde tonijnfilet met een marinade van soja en gebakken knoflook 

 ***

 

Desserts

 

Taartje van witte chocolade, pistache en champagne met een sorbet van aardbei

 ***

Crème brûlée van steranijs en sinaasappel met een sorbet van limoen

 ***

Parfait van stroopwafels met een mousse van karamel en vanillesaus

 ***

Brownie van fairtrade chocolade met een smoothie van biologisch fruit

  *** 

Kaasbordje met diverse kaassoorten en kletsenbrood met appelstroop

 ***